500 | g | paprika's (rood/groen/geel) |
1 | ui | |
1 | teen | knoflook, versnipperd |
3 | eetl | olijfolie |
500 | g | gemengd gehakt |
400 | g | gepelde tomaten |
1 | koffiel | oregano |
1 | koffiel | paprikapoeder |
0.25 | l | vleesbouillon |
1 | eetl | tomatenpuree |
500 | g | gnocchi |
g | peper en zout |
Serves: 4
Source: tinternet
Preptime: 20 min
Instructions:
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden, ui en knoflook schoonmaken en fijn snipperen.
Gehakt rul bakken en afkruiden met peper en zout. Gepelde tomaten met sap toevoegen maar eerst de tomaten fijn maken (of blik tomatenblokjes nemen). Kruiden met oregano en paprikapoeder.
Saus aan de kook brengen, bouillon toevoegen en laten doorkoken.
Gnocchi gaar koken (ze zijn gaar als ze komen boven drijven, dit gaat vrij snel).
Tomatenpuree toevoegen en laten sudderen.
Ook lekker met provençaalse kruiden.
Notes:
Ook lekker met gestoofde champignonschijfjes er bij!
Back