550 | g | gehakt |
50 | g | paneermeel |
2 | grote | eieren, losgeklopt |
g | peper, nootmuskaat | |
100 | g | parmezaanse kaas (gemalen) |
15 | grote | cannelonirolletjes |
1 | koffiel | oregano |
1 | scheutje | tabasco |
1 | koffiel | basilicum |
cheddar en ricotta, gratineerkaas | ||
g | beetje tijm en rozemarijn | |
1 | ajuin, fijngesnipperd | |
3 | teen | knoflook, versnipperd |
1 | blik | tomatenstukjes (400 gr) |
1 | doos | tomatenpassata (500 gr) |
1 | blokje | vleesbouillon |
Serves: 5
Source:
Preptime: 90 min
Instructions:
Ik begin met de saus zodat die wat kan ‘trekken’ terwijl ik verder doe met de rest. Heel eenvoudig te maken…
Notes:
De overschot van de gehaktvulling en de saus gebruik ik in andere bereidingen. Ik maak er vb een snelle spaghettisaus mee die de diepvries in kan, gebakken gehaktballen om met kriekjes op te smullen, balletjes voor de soep, enz. Komt altijd van pas als je eens een keertje snel eten moet hebben.
Back