amuse: forelmousse

1 grote sinaasappel
100 g gerookte forel
125 ml slagroom
0.5 eetl geraspte mierikswortel
g verse dille

Serves: 6

Source: 't Internet

Preptime: 20 min

Instructions:

Sinaasappel schoon boenen, 12 fijne sliertjes uit de schil trekken en 1 eetlepel van de schil dun afraspen.


Forel in stukken snijden en pureren met 2-3 eetlepels slagroom.


Rest van de slagroom stijf kloppen en daar forelmengsel, mierikswortel, sinaasappelrasp en zout en peper luchtig door spatelen.


Mousse in spuitzak met grove kartelmond doen en +/- 1 u laten opstijven in de koelkast.


Slierten sinaasappelschil 5 minuten zachtjes laten koken en laten uitlekken op keukenpapier.


Spuit op elke lepel een toef forelmousse en garneer met sinaasappelschil en dille.

Notes:

Back