1 | grote | sinaasappel |
100 | g | gerookte forel |
125 | ml | slagroom |
0.5 | eetl | geraspte mierikswortel |
g | verse dille |
Serves: 6
Source: 't Internet
Preptime: 20 min
Instructions:
Sinaasappel schoon boenen, 12 fijne sliertjes uit de schil trekken en 1 eetlepel van de schil dun afraspen.
Forel in stukken snijden en pureren met 2-3 eetlepels slagroom.
Rest van de slagroom stijf kloppen en daar forelmengsel, mierikswortel, sinaasappelrasp en zout en peper luchtig door spatelen.
Mousse in spuitzak met grove kartelmond doen en +/- 1 u laten opstijven in de koelkast.
Slierten sinaasappelschil 5 minuten zachtjes laten koken en laten uitlekken op keukenpapier.
Spuit op elke lepel een toef forelmousse en garneer met sinaasappelschil en dille.
Notes:
Back