nid |
title |
172 |
amuse: forelmousse |
169 |
amuse: gevulde cajun-eieren |
171 |
amuse: ossenhaas met parmezaanse kaas en pijnboompitten |
170 |
amuse: tonijntartaar |
168 |
amuse: zachte kaas met beenham en komkommer |
181 |
Canneloni tomaat/gehakt |
56 |
Chocolade-moelleux met frambozensorbet |
61 |
Duo van chocolade- en frambozenmousse |
65 |
Frambozenbavarois |
59 |
Garnalencocktail |
185 |
Gnocchi met paprika/gehaktsaus |
173 |
Gyros met sojascheuten en frietjes |
36 |
Komkommer op zuur |
177 |
Konijnenbout met mosterd |
178 |
Lasagna di pollo al forno |
60 |
Oosters varkenshaasje |
174 |
Risotto met tomaat, zalm en garnalen |
63 |
Scampi's Diabolique |
148 |
Sint Jacobsnoten met zalm en saffraanroomsaus |
182 |
Tagliatelle met gerookte zalm en dille |
53 |
Tagliatelle met kip in curry-roomsaus |
176 |
Tongscharrolletjes met mosterdsaus |